112-nieuws: auto op de kop in de sloot • gaslek in Vught (2024)

112-nieuws: auto op de kop in de sloot • gaslek in Vught (1)

112-nieuws: auto op de kop in de sloot • gaslek in Vught (2)

1/2

Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision.

In dit liveblog hielden we je deze maandag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie. Wil je automatisch updates ontvangen van dit liveblog? Klik dan op het belletje.

Geschreven door

Redactie

Liveblog

22.59

Dit liveblog is gesloten

22.31

Auto in brand gevlogen

Een auto is vanavond rond kwart over tien op de Europalaan in Kaatsheuvel van de weg geraakt. Vervolgens raakte de auto een lantaarnpaal en een boom en is daarna in brand gevlogen. De bestuurder is er zonder kleerscheuren vanaf gekomen, maar is wel door de politie aangehouden omdat hij mogelijk onder invloed was. Of dat van drank of drugs was, is nog niet duidelijk.

112-nieuws: auto op de kop in de sloot • gaslek in Vught (4)

112-nieuws: auto op de kop in de sloot • gaslek in Vught (5)

22.27

Auto uit de bocht gevlogen in Oisterwijk

Vanavond rond half tien is een auto uit de bocht gevlogen aan de Bedrijfsweg in Oisterwijk. De bestuurster verloor door onbekende oorzaak de macht over het stuur, waarna de wagen op zijn kop in de sloot terechtkwam. De vrouw kon met behulp van omstanders uit de auto komen. Ze is gewond naar een ziekenhuis vervoerd.

De auto ligt in een diep begroeide sloot langs de Bedrijfsweg. Een berger is onderweg. Op deze plek zijn al vaker auto's uit de bocht gevlogen.

112-nieuws: auto op de kop in de sloot • gaslek in Vught (6)

112-nieuws: auto op de kop in de sloot • gaslek in Vught (7)

21.51

Gaslek in Vught

Aan de Langedam in Vught is een gaslek gemeld. Dat meldt wijkagent Marcel de Rouw op X.

Wachten op privacy instellingen...

20.49

Olie lekkend bootje in Breda

Op de Prinsenkade in Breda trof een voorbijganger vanavond een deels gezonken bootje aan. Hij schakelde de hulpdiensten in. Handhavers van de gemeente kwamen op de melding af. Zij hebben vervolgens een aannemer ingeschakeld die materieel gaat regelen om de boot zo snel mogelijk uit het water te halen. De boot lekte behoorlijk. Waarschijnlijk ging het om brandstof. Op het water waren flinke 'olievlekken' te zien.

112-nieuws: auto op de kop in de sloot • gaslek in Vught (8)

112-nieuws: auto op de kop in de sloot • gaslek in Vught (9)

16.59

Botsing meerdere voertuigen op A50

Rijkswaterstaat meldt dat op de snelweg A50 bij Veghel meerdere voertuigen op elkaar zijn gebotst. Het verkeer richting Oss gaat over de vluchtstrook en de berger is onderweg. Vanaf Son en Breugel sluit je aan in de file en heb je een uur vertraging. Omleiden is momenteel geen optie vanwege drukte op de omleidingsroute.

16.09

Voertuig met pech op A59

Op de snelweg A59 ter hoogte van Oss staat een voertuig met pech. De berger is momenteel bezig en daarom is de rechterrijstrook dicht vanuit Den Bosch. De vertraging bedraagt een half uur. Rijkswaterstaat verwacht rond kwart voor vijf klaar te zijn.

Wachten op privacy instellingen...

15.20

Politie zoekt getuigen van schietpartij Rosmalen

De politie Oost-Brabant zoekt getuigen en camerabeelden van een schietpartij gisteravond rond kwart over tien in Rosmalen. De politie werd die avond gebeld, omdat er schoten waren gehoord. Er bleek inderdaad geschoten te zijn, maar gelukkig waren er geen gewonden. Agenten die enkele minuten later ter plaatse waren, hebben sporen veiliggesteld en hebben getuigen gehoord. Heb je informatie over wat er die avond gebeurd is, of beelden? De politie roept op dit te delen. Dit kan telefonisch of online en anoniem.

14.14

Schoten gelost

Op de Hendrik Wiegersmalaan in Rosmalen zijn gisteravond schoten gelost. Er raakte niemand gewond. “Agenten die enkele minuten later ter plaatse waren, hebben sporen veiliggesteld en hebben getuigen gehoord”, schrijft de politie. De politie weet nog niet precies wat er is gebeurd en roept getuigen op zich te melden. Mogelijk ging er een vechtpartij aan de schietpartij vooraf, denkt de politie.

13.40

Botsing zorgt voor vertraging op de A2

Bij knooppunt De Hogt bij Eindhoven zijn op de A2 richting Maastricht drie voertuigen op elkaar gebotst. De linkerrijstrook is daarom gesloten. Vanaf Batadorp staat er 45 minuten vertraging.

13.32 – Vrachtwagen raakt auto
Op de Wolfsputtersbaan in Helmond is een auto gebotst met een vrachtwagen. Volgens een 112-correspondent van Omroep Brabant is de auto blijven hangen aan de vrachtwagen en meters meegesleurd. De auto heeft ook een lantaarnpaal geraakt. Een vrouw is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

112-nieuws: auto op de kop in de sloot • gaslek in Vught (10)

112-nieuws: auto op de kop in de sloot • gaslek in Vught (11)

13.16

Gaslek door boorwerk

Tijdens boorwerkzaamheden voor het plaatsen van een systeemwand in een bedrijfspand aan de Nieuwstraat in Budel is rond de middag een gasleiding geraakt. De brandweer werd ingeschakeld om de gaskraan dicht te draaien. Omdat er een behoorlijke hoeveelheid gas het pand in was gestroomd, werd het gebouw door de brandweer gelucht.

112-nieuws: auto op de kop in de sloot • gaslek in Vught (12)

12.14

Fatbikers op de bon

Wachten op privacy instellingen...

11.40

Man te water

Een man is vanochtend in het water van de Maas gevallen bij de sluis van Grave. De man zat in een bootje en was bezig met werkzaamheden aan de sluis, waarna hij plots in het water belandde. Hoe dat precies gebeurde, is niet helemaal duidelijk. De man wist zelf naar de kant te zwemmen en raakte niet gewond. Hij slikte wel wat water in.

112-nieuws: auto op de kop in de sloot • gaslek in Vught (13)

112-nieuws: auto op de kop in de sloot • gaslek in Vught (14)

11.30

Man verzet zich tijdens arrestatie

Een 24-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is gisteravond op de Philipslaan in Roosendaal door de politie aangehouden omdat hij nog 30 dagen gevangenisstraf moet uitzitten. Bij zijn arrestatie verzette hij zich hevig. De agenten liepen enkele schaafwonden, een kapotte broek en beschadigde bril op. De man zit vast.

10.44

Fietser zwaargewond na botsing

Een fietser is maandagochtend zwaargewond geraakt na een aanrijding met een vrachtwagen op de kruising van de Reitse Hoevenstraat met de Lage Witsiebaan in Tilburg. Op de kruising gaat het vaker mis met botsingen.

Lees hier meer.

10.23

Geen treinen door aanrijding

Tussen Roosendaal en Vlissingen rijden er op dit moment geen treinen door een aanrijding. Het oponthoud duurt tot ongeveer kwart over elf 's ochtends.

Update: de treinen rijden weer.

09.53

Rook uit stopcontact

In een huis aan de Isabella van Portugalstraat in Oss is een bewoner vanochtend goed geschrokken. Ze zag rook uit een van de stopcontacten komen. Het stopcontact was ook deels weggesmolten.

Na een controle van de brandweer bleek van brand geen sprake. Het zoontje van de bewoonster kreeg direct na aankomst van de brandweer een knuffelbeertje uitgereikt. Ook mocht hij even later nog op de foto in de brandweerauto.

112-nieuws: auto op de kop in de sloot • gaslek in Vught (15)

07.03

Hoge nood leidt tot fikse boete

Handhavers zagen gisteravond een man zijn behoefte doen vanaf de Wilhelminabrug bij Den Bosch. Hij kreeg een boete van 160 euro.

06.44

Kapotte auto op A16

Twee rijstroken van de A16 van Breda richting Rotterdam werden vanochtend vroeg afgesloten bij de Drechttunnel. Daar stond een kapotte auto. De afsluiting leidde rond kwart voor zeven vanochtend tot een negen kilometer lange file vanaf knooppunt Klaverpolder, de vertraging bedroeg op dat moment zo'n twintig minuten. Inmiddels kun je hier weer doorrijden.

06.11

Auto in berm A58

Een auto belandde vanochtend vroeg in de berm naast de A58 bij knooppunt De Baars Een bergingsbedrijf werd ingeschakeld om de auto uit de sloot te halen. De bestuurder raakte niet gewond.

Wachten op privacy instellingen...

04.48

Ongeluk N69

Een auto botste afgelopen nacht achterop een vrachtwagen op de kruising van de N69 met de Maaij bij Bergeijk. Dit gebeurde rond kwart over drie. Het ging mis toen de vrachtwagen, die uit de tegenovergestelde richting kwam, naar links wilde afdraaien. De auto vatte vlam. Toen de vrachtwagenchauffeur ging kijken, zag hij de bestuurder van de auto weglopen, maar die werd teruggevonden. Het wegdek was na het ongeluk bezaaid met auto-onderdelen.

Lees hier meer.

112-nieuws: auto op de kop in de sloot • gaslek in Vught (16)

112-nieuws: auto op de kop in de sloot • gaslek in Vught (17)

04.45

Bestelbus strandt

Een bestelbus strandde afgelopen nacht op de A2 bij Aalst. De bestelbus had een lekke band. Een bergingsbedrijf werd ingeschakeld om de bestelbus mee te nemen.

Wachten op privacy instellingen...

03.59

Auto ondersteboven in greppel

Een automobilist botste afgelopen nacht met zijn auto op een boom naast de Oisterwijksedreef in Haaren. De auto kwam vervolgens ondersteboven tot stilstand in een greppel. Volgens de bestuurder ging het mis toen hij een sigaret wilde pakken tijdens het rijden. Op de plek waar dit gebeurde, zijn drie lantaarnpalen defect en was het aardedonker. De man kon zelf uit de auto komen en de hulpdiensten bellen. Hij raakte lichtgewond.

112-nieuws: auto op de kop in de sloot • gaslek in Vught (18)

112-nieuws: auto op de kop in de sloot • gaslek in Vught (19)

03.21

Rijplaten op de N279

Meerdere rijstroken van de A279 bij Laarbeek waren afgelopen nacht enige tijd versperd nadat daar rijplaten op de weg waren beland. Die zouden volgens een weginspecteur van Rijkswaterstaat via de vluchtheuvel naar andere rijstroken zijn geschoven en daar achtergelaten zijn. Een aannemer werd ingeschakeld om alles op te ruimen.

Wachten op privacy instellingen...

02.19

Brand schuur slaat over naar huis

Een huis aan de Bredastraat in Den Bosch is onbewoonbaar na een brand die daar rond middernacht uitbrak. Het vuur begon bij een schuur, maar sloeg over. De ramen aan de achterkant van het huis sprongen door de hitte. De brandweer had het vuur snel onder controle, maar kon niet voorkomen dat het huis zwaar beschadigd raakte.

Lees hier meer.

112-nieuws: auto op de kop in de sloot • gaslek in Vught (20)

112-nieuws: auto op de kop in de sloot • gaslek in Vught (21)

112-nieuws: auto op de kop in de sloot • gaslek in Vught (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Twana Towne Ret

Last Updated:

Views: 6230

Rating: 4.3 / 5 (44 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Twana Towne Ret

Birthday: 1994-03-19

Address: Apt. 990 97439 Corwin Motorway, Port Eliseoburgh, NM 99144-2618

Phone: +5958753152963

Job: National Specialist

Hobby: Kayaking, Photography, Skydiving, Embroidery, Leather crafting, Orienteering, Cooking

Introduction: My name is Twana Towne Ret, I am a famous, talented, joyous, perfect, powerful, inquisitive, lovely person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.