Dagje Noord-Holland. Wat te doen in Noord-Holland en omgeving? De 1214 mooiste bezienswaardigheden en activiteiten in Noord-Holland en omgeving (2024)

  • Nieuw: bezoek deze zomer Street Art Zandvoort!
  • Bewonder de grachtentuinen tijdens Open Tuinen Dagen Amsterdam
  • Bezoek de KlimaatExpo op het Muiderslot
  • Podiumkunsten van over de hele wereld met Holland Festival 2024
  • In het Joods Cultureel Kwartier voel je de Joodse geschiedenis
  • Museumtip voor kids: het vrolijke Joods Museum Junior

Noord-Holland UITgelicht

Nu in het Zuiderzeemuseum: Waterwijs actuele activiteitExpositie van Robbie Williams bij Moco Museum actuele activiteitNationaal Holocaustmuseum in Amsterdam geopend

Dagje Noord-Holland, wat te doen?

Bezienswaardigheden en allerlei leuke activiteiten die je kunt doen Noord-Holland en omgeving.

Ontdek de legende van Amsterdam met Escape the City

amsterdam, Noord-Holland - Wat voor verleden schuilt er achter de grachten en gevels van Amsterdam? Speur naar clous in het centrum, ontdek zo snel mogelijk de kracht van een oude legende en red de stad! Je onderzoek brengt je naar de mooiste plekjes van onze hoofdstad.

info bookmark_border mail dagjewegtickets.nl

hilversum, Noord-Holland - Ervaar de invloed van de media in het nieuwe Mediamuseum van Beeld en Geluid. En ontdek welke invloed je zelf hebt! Ga aan de slag als nieuwsmaker, influencer en filmmaker in dit interactieve museum.

info bookmark_border mail beeldengeluid.nl

De lucht in bij Coronel Adventure Indoor Klimpark

huizen, Noord-Holland - Bij Coronel Adventure Indoor Klimpark ga je de uitdaging aan op grote hoogte. Slinger, klauter, spring en klim van touwbrug naar tokkelbaan en van platform naar platform!

info bookmark_border mail coronel.nl

Laat je betoveren in Sprookjeswonderland

enkhuizen, Noord-Holland - Sprookjeswonderland Enkhuizen is een onontdekt pareltje in de wereld van kinderparken. Ontmoet bekende sprookjesfiguren en speel in het Kabouterdorp en het Sprookjesbos!

info bookmark_border mail sprookjeswonderland.nl

H'ART Museum: ontdek het levensverhaal van Julius Caesar

amsterdam, Noord-Holland - Bezoek H'ART Museum aan de Amstelhof! Kunstcollecties uit verschillende beroemde musea vullen de zes verschillende tentoonstellingszalen. Nu te zien: Julius Caesar - Ik kwam, ik zag en ging ten onder.

info bookmark_border mail hartmuseum.nl

Geniet van een ultiem dagje uit bij UP Events

amsterdam, Noord-Holland - Laat je bedrijfs- of groepsuitje organiseren door UP Events en ervaar een perfect georganiseerd dagje uit.

info bookmark_border mail upevents.nl

Autopuzzeltocht door het levendige Gooi

naarden, Noord-Holland - Volg de Gooische Villa route van Puzzeluitje.nl: een autopuzzeltocht langs indrukwekkende nieuwe en oude villawijken in het Gooi!

info bookmark_border mail dagjewegtickets.nl

Museum van de 20e Eeuw: heel veel LEGO en nostalgie

hoorn, Noord-Holland - Snuffel rond in het verleden in het Museum van de 20e Eeuw. Kijk binnen bij oude winkeltjes, de woonkamer van opa en oma en een ouderwetse herenkapper. En vergaap je aan vitrines vol Lego!

info bookmark_border mail museumhoorn.nl

De Bazaar Beverwijk: een dagje op wereldreis!

beverwijk, Noord-Holland - Verse appelthee, gadgets, betaalbare kleding voor jezelf of de kinderen, dadels en kruiden: je kunt het zo gek niet te bedenken of het is te vinden op De Bazaar Beverwijk. Stap in deze gezellige smeltkroes van culturen!

info bookmark_border mail debazaar.nl

-advertentiepositie-

Beleef het verleden van Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland - Het verleden leeft! In hartje Amsterdam wachten bijzondere tentoonstellingen, indrukwekkende portretten en verborgen schatten op je in het Stadsarchief Amsterdam. En: je mag gratis deze prachtige Art-Deco schatkamer in!

info bookmark_border mail amsterdam.nl

Beleef het verleden in het Zuiderzeemuseum

enkhuizen, Noord-Holland - In het Zuiderzeemuseum zie, hoor, voel en ruik je het dagelijkse leven van vroeger in het gebied rond de Zuiderzee. Bekijk een schat aan foto's in het binnenmuseum of vaar met de museumveerboot naar het buitenmuseum en bezoek authentieke huizen.

info bookmark_border mail zuiderzeemuseum.nl

Allard Pierson: ontdek culturen van de oudheid tot nu

amsterdam, Noord-Holland - Reis van de Nijl in de prehistorie tot de Amsterdamse Amstel, langs meer dan 16.000 archeologische voorwerpen. In museum Allard Pierson krijg je een uitgebreid beeld van het leven in de oudheid.

info bookmark_border mail allardpierson.nl

Help mee om Haarlem te bevrijden met Escape the City

haarlem, Noord-Holland - Ai, Haarlem wordt belegerd door de Spanjaarden en iemand moet ontsnappen om Willem van Oranje te waarschuwen. Help de dappere weduwe Kenau om de ontsnaproute te vinden en ontdek meteen de mooiste plekjes van de stad.

info bookmark_border mail dagjewegtickets.nl

Ontdek de verborgen plekjes van Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland - Ontdek Amsterdam met een spannende City Game. Puzzel jezelf van plek naar plek en leer de stad op een verrassende manier kennen!

Actie: Nu met 10% korting »

Ook in Arnhem, Breda, Delft, Den Bosch, Deventer, Eindhoven, Enschede en meer plaatsen.

info bookmark_border mail dagjewegtickets.nl

Dagje Noord-Holland. Wat te doen in Noord-Holland en omgeving? De 1214 mooiste bezienswaardigheden en activiteiten in Noord-Holland en omgeving (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Pres. Carey Rath

Last Updated:

Views: 5758

Rating: 4 / 5 (41 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Pres. Carey Rath

Birthday: 1997-03-06

Address: 14955 Ledner Trail, East Rodrickfort, NE 85127-8369

Phone: +18682428114917

Job: National Technology Representative

Hobby: Sand art, Drama, Web surfing, Cycling, Brazilian jiu-jitsu, Leather crafting, Creative writing

Introduction: My name is Pres. Carey Rath, I am a faithful, funny, vast, joyous, lively, brave, glamorous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.