Parks and Recreation - Meet 'N' Greet (2024)

Parks and Recreation - Meet 'N' Greet (1)

All film & serier från TV4 Play, Viaplay & HBO Max 249kr/mån

Välj paket

  • Komedi
  • 2011
  • Avsnitt 5
  • Säsong 4
  • 20 min
  • 16+
  • 8.6
Logga in
  • Säsong 4
  • Avsnitt 5: Meet 'N' Greet

Ben blir arg när Andy och April har en Halloween-fest utan att bjuda honom. Tom är konferencier på ett evenemang som är en del av Leslies kampanj men gör även reklam för sin egen firma. Ron och Ann ger Andy och April en ovanlig bröllopspresent.

Om serien: Vi följer Leslie Knope, en byråkrat på mellannivå som jobbar på avdelningen för parker och rekreation i Pawnee i Indiana, när hon försöker försköna sin stad och göra karriär i kommunalpolitikens hysteriskt alldagliga värld.

Medverkande

Amy Poehler, Aubrey Plaza, Aziz Ansari, Nick Offerman, Paul Schneider, Rashida Jones

Regissör

Katie Dippold

Tillgängliga språk

engelska,

spanska,

ungerska,

polska

Genrer

Komedi, Sitcom

Tillgänglig

Tillgänglig till sön 14 juli

123Säsong 4567
  • I'm Leslie KnopeAvsnitt 120 minTillgänglig till sön 14 juliLeslie måste antingen göra slu*t med Ben eller följa sin dröm om att kandidera. Ann tvingas ge medicinska råd efter att ha ställt en oväntad diagnos. Ron förbereder sig på att hans första ex-fru, Tammy Ett, ska återvända.Leslie måste antingen göra slu*t med Ben eller följa sin dröm om att kandidera. Ann tvingas ge medicinska råd efter att ha ställt en oväntad diagnos. Ron förbereder sig på att hans första ex-fru, Tammy Ett, ska återvända.
  • Born and RaisedAvsnitt 320 minTillgänglig till sön 14 juliI samband med marknadsföringen för sina nya bok om Pawnee råkar Leslie ut för illvillig journalistik. Ann är fast beslu*ten att bli närmare vän med Ron och April.I samband med marknadsföringen för sina nya bok om Pawnee råkar Leslie ut för illvillig journalistik. Ann är fast beslu*ten att bli närmare vän med Ron och April.
  • Pawnee RangersAvsnitt 420 minTillgänglig till sön 14 juliI ett försök att motverka ojämställdheten i Rons vildmarksgrupp för pojkar, tar Leslie sin flickgrupp, The Pawnee Goddesses, på en äventyrsweekend.I ett försök att motverka ojämställdheten i Rons vildmarksgrupp för pojkar, tar Leslie sin flickgrupp, The Pawnee Goddesses, på en äventyrsweekend.
  • Meet 'N' GreetAvsnitt 520 minTillgänglig till sön 14 juliBen blir arg när Andy och April har en Halloween-fest utan att bjuda honom. Tom är konferencier på ett evenemang som är en del av Leslies kampanj men gör även reklam för sin egen firma. Ron och Ann ger Andy och April en ovanlig bröllopspresent.Ben blir arg när Andy och April har en Halloween-fest utan att bjuda honom. Tom är konferencier på ett evenemang som är en del av Leslies kampanj men gör även reklam för sin egen firma. Ron och Ann ger Andy och April en ovanlig bröllopspresent.
  • End of the WorldAvsnitt 626 minTillgänglig till sön 14 juliEn grupp från Pawnee förutspår att världens ände är i antågande, och det leder till att Leslie och vissa andra personer börjar begrunda sina liv.En grupp från Pawnee förutspår att världens ände är i antågande, och det leder till att Leslie och vissa andra personer börjar begrunda sina liv.
  • The TreatyAvsnitt 720 minTillgänglig till sön 14 juliLeslie tar hjälp av Ben, Andy och April för att vara värdar för ett låtsas-FN på Pawnee Central High Scholl. Chris ber Ann om kärleksråd när en någon han skulle på dejt med ställer in. Ron kämpar för att hitta en ersättare åt Tom.Leslie tar hjälp av Ben, Andy och April för att vara värdar för ett låtsas-FN på Pawnee Central High Scholl. Chris ber Ann om kärleksråd när en någon han skulle på dejt med ställer in. Ron kämpar för att hitta en ersättare åt Tom.
  • Smallest ParkAvsnitt 820 minTillgänglig till sön 14 juliLeslie använder sin nya turistattraktion som en förevändning att tillbringa mer tid med Ben. Ron och April uppmuntrar Andy att gå på college, och Chris ger Tom och Jerry i uppdrag att skapa en ny logga åt parkavdelningen.Leslie använder sin nya turistattraktion som en förevändning att tillbringa mer tid med Ben. Ron och April uppmuntrar Andy att gå på college, och Chris ger Tom och Jerry i uppdrag att skapa en ny logga åt parkavdelningen.
  • The Trial of Leslie KnopeAvsnitt 920 minTillgänglig till sön 14 juliSaker dras till sin spets för Leslie, Ben och Chris.Saker dras till sin spets för Leslie, Ben och Chris.
  • Citizen KnopeAvsnitt 1020 minTillgänglig till sön 14 juliLeslie kan inte utföra något från parkavdelningen och skapar en medborgargrupp som kämpar utanför kontoret. Alla på kontoret försöker kläcka idéer om vad man ska ge Leslie i julklapp.Leslie kan inte utföra något från parkavdelningen och skapar en medborgargrupp som kämpar utanför kontoret. Alla på kontoret försöker kläcka idéer om vad man ska ge Leslie i julklapp.

10 av 22 Avsnitt

Parks and Recreation - Meet 'N' Greet (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Roderick King

Last Updated:

Views: 5847

Rating: 4 / 5 (71 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Roderick King

Birthday: 1997-10-09

Address: 3782 Madge Knoll, East Dudley, MA 63913

Phone: +2521695290067

Job: Customer Sales Coordinator

Hobby: Gunsmithing, Embroidery, Parkour, Kitesurfing, Rock climbing, Sand art, Beekeeping

Introduction: My name is Roderick King, I am a cute, splendid, excited, perfect, gentle, funny, vivacious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.